Dagelijks Sociaal Leven

Zou u de wetenschap willen helpen terwijl u tot € 65 kan verdienen? Schrijf u dan in voor ons onderzoek!

 

Waar moet u aan voldoen?

  • U bent ouder dan 18 jaar.
  • U spreekt vloeiend Nederlands.
  • U bent in het bezit van een smartphone met toegang tot internet.

Wat gaat u doen?

  • Deel 1: Tijdens een “oriëntatie sessie” wordt u gevraagd om vragen te beantwoorden die te maken hebben met uw persoonlijkheid en om vragen te beantwoorden over uw sociale netwerk. Tenslotte krijgt u instructies over het tweede deel van het onderzoek. Deze sessie gaat ongeveer twee uur duren en zal op de Vrije Universiteit Amsterdam plaats vinden. De orïenterende sessie kan flexibel ingepland worden op basis van uw beschikbaarheid (bijv. na werktijd).
  • Deel 2: De “mobiele-telefoon-fase” duurt 10 dagen. Elke dag ontvangt u van ons vier korte vragenlijsten (5 minuten) die u moet invullen. Deze vragenlijsten worden gedurende de dag op willekeurig tijdstippen (tussen 10 uur in de ochtend en 9 uur in de avond) naar u toegestuurd. De totale invultijd in de 10 dagen is maximaal 3 uur.

NB: Alle informatie die u tijdens het onderzoek verstrekt zal anoniem worden behandeld.

Belangrijk: Als u geïnteresseerd bent in deelname aan dit onderzoek dan moet u voor zowel de  “oriënterende fase” als de “mobiele-telefoon-fase” beschikbaar zijn. U kunt niet deelnemen aan slechts één van de twee delen van het onderzoek!

Beloning? U kunt tot €65,- verdienen als u de “oriënterende fase” volledig afrondt en u meer dan 80% van de dagelijkse vragenlijsten gedurende de “mobiele-telefoon-fase” heeft ingevuld.

Wilt u meedoen of heeft u vragen, mail ons op:

vudagelijksleven@gmail.com