Lentestudie

Zou u de wetenschap willen helpen terwijl u tot €80,- kan verdienen (€160,- als u samen met uw romantische partner meedoet)? Schrijf u dan in voor ons onderzoek!

Waar moet u aan voldoen?

  • U bent ouder dan 18 jaar.
  • U spreekt vloeiend Nederlands.
  • U bent in het bezit van een smartphone met toegang tot internet.
  • Indien u met uw partner deel wilt nemen, dan moet hij of zij ook aan alle bovenstaande voorwaarden voldoen en dan moet jullie relatie al tenminste 4 maanden duren.

Wat gaat u doen?

  • Tijdens een “oriënterende sessie” wordt u gevraagd om beslissingen te nemen tijdens interactie met een andere persoon en beantwoordt u vragen die te maken hebben met uw persoonlijkheid en uw relatie (indien uw partner ook meedoet). Deze sessie gaat ongeveer twee uur duren en zal op de Vrije Universiteit te Amsterdam plaatsvinden.
  • De “mobiele-telefoon-fase” duurt 7 dagen. Elke dag ontvangt u van ons zeven korte vragenlijsten (2-3 minuten) die u moet invullen. Deze vragenlijsten worden gedurende de dag op een willekeurige tijdstip naar u toegestuurd. De totale invultijd in een week is maximaal 3 uur.

Nb: Alle informatie die u tijdens het onderzoek verstrekt zal anoniem worden behandeld.

Belangrijk: Als u geïnteresseerd bent in deelname aan dit onderzoek dan moet u voor zowel de   “oriënterende fase” als de “mobiele-telefoon-fase” beschikbaar zijn. U kunt niet deelnemen aan slechts één van de twee delen van het onderzoek!

Beloning?

U kunt tot €80,- verdienen (€160,- als uw partner ook meedoet, €80,- per persoon) als u de “oriënterende fase” volledig afrondt en u meer dan 80% van de dagelijkse vragenlijsten gedurende de “mobiele-telefoon-fase” heeft ingevuld.

Wilt u meedoen of heeft u vragen, mail ons op:

amsterdamcooperationlab@gmail.com